Σχετικά με εμάς

Η PowerTech ιδρύθηκε το 2004 και είναι μία εταιρία παροχής υπηρεσιών και ολοκληρωμένων Λύσεων Πληροφορικής με εκτεταμένη εμπειρία και γνώση σε όλα τα κομμάτια των επιχειρηματικών αναγκών ,προσφέροντας στους πελάτες της λύσεις για:
    1.Αυξημένη παραγωγικότητα, διευκολύνοντας τις εταιρίες να επικεντρωθούν στις βασικές παραγωγικές δραστηριότητες.
    2.Βέλτιστο συγκριτικό πλεονέκτημα απέναντι στον ανταγωνισμό.
    Οι λύσεις που προσφέρει με τη συνεχή και αδιάκοπη τεχνολογική και επιχειρησιακή αναβάθμιση ευθυγραμμίζονται πλήρως με τις κατευθύνσεις του συνεχώς εξελισσόμενου χώρου των επιχειρήσεων, προσδίδοντας στους πελάτες της το αναγκαίο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που θα τους δώσει τη δυνατότητα να διαφοροποιηθούν και να υπερισχύσουν.
Η Powertech έχει να παρουσιάσει ένα ιδιαίτερα αξιόλογο πελατολόγιο στο οποίο περιλαμβάνονται επιχειρήσεις με υψηλές απαιτήσεις όπως είναι  Ασφαλιστικές εταιρίες, Εμπορικές εταιρίες, Εταιρίες παροχής υπηρεσιών, Δημοτικές επιχειρήσεις ,Σχολικές μονάδες και Βιοτεχνίες. Η συνεχώς αυξανόμενη λίστα των ικανοποιημένων πελατών του είναι η μεγαλύτερη εγγύηση για την παρούσα και την μελλοντική επιτυχία του.
    Από το Σεπτέμβριο του 2005 η Powertech επεκτείνεται και στην εκπαίδευση ,όπου και με το Powertech Studies δημιουργεί μια ολοκληρωμένη λύση στο κομμάτι της Πληροφορικής.
    Το  2008 μετακομίζει σε νέες μεγαλύτερες εγκαταστάσεις στον ίδιο κεντρικό δρόμο της Καλαμπάκας ,στην Τρικάλων 128.
    Το 2012 ,μια χρονιά δύσκολη για την οικονομία όλης της χώρας, η Powertech τολμά ένα ακόμη βήμα μπροστά .Δημιουργεί την Powertech MUSIC. Συνεργαζόμενη με τους μεγαλύτερους οίκους Μουσικών Οργάνων και Περιφερειακών, συνεχίζει την εξέλιξη μιας ήδη επιτυχημένης πορείας στην αγορά του Ν. Τρικάλων.

Το 2014, συμβαδίζοντας με την τάση της αγοράς, η POWERTECH δημιουργεί ηλεκτρονικό κατάστημα το  www.powertech.com.gr και αυξάνει την γκάμα των προϊόντων.