Πληροφορίες αποστολής

Παραγγελία

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα σας σταλεί e-mail με το μήνυμα ότι η παραγγελία σας εκκρεμεί (Κατάσταση Παραγγελίας) και θα απεικονίζει με λεπτομέρεια την παραγγελία σας, την αξία των ειδών και τα έξοδα αποστολής.

Αν έχετε κάποιο σχόλιο ή παρατήρηση μπορείτε να μας στείλετε τα σχόλια σας  στο e-mail: info@powertech.com.gr ή και τηλεφωνικά στο 2432077979

Στη συνέχεια και μέσα σε 24 ώρες από την παραγγελία σας θα σας σταλεί ένα ενημερωτικό e-mail όπου θα αναγράφεται ότι η παραγγελία σας έχει επιβεβαιωθεί 

Αποστολές κάνουμε μόνο σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τρόπος Παράδοσης

Με courier (ACS) και στη διεύθυνση που θα ορίσετε στη φόρμα παραγγελίας σας

Χρόνος Παράδοσης

Οι παραδόσεις μας γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή και ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας από τη στιγμή που θα λάβετε ο ενημερωτικό e-mail είναι έως 2 - 3 εργάσιμες ημέρες.

Σε περιοχές δυσπρόσιτες μπορεί να είναι από 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες.

Καθυστερήσεις

Μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση στις εξής περιπτώσεις :

Για οποιοδήποτε λόγο δεν είχε ενημερωθεί το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και το προιόν αν και φαινόταν διαθέσιμο δεν είναι. Τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στα στοιχεία που έχετε βάλει στην παραγγελία σας ώστε να σας ενημερώσουμε σχετικά με το χρόνο παράδοσης του προιόντος και ακόμα και στην περίπτωση που το προιόν έχει εξαντληθεί για τις εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν ή την ακύρωση της παραγγελίας σας χωρίς καμία επιβάρυνση.

Σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας, ακραίων καιρικών συνθηκών και απεργιών.

Εφόσον παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας ή στην πληρωμή και δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικα είτε στο e-mail που έχετε δηλώσει στην φόρμα παραγγελίας γιατί η καταχώρηση των στοιχείων σας είναι λανθασμένη ή ελλειπής.